Kontakt

Phone: +355 44508099

Albacall Sh.A. aksioner i vetëm, shoqëri, subjekt i drejtuar dhe koordinuar nga Abramo Holding Spa.

Albacall Sh.A. ndodhet në Rruga e Kavajes, pallati i ri Marco Co, nr. 127, (perballe ish parkut te mallrave), Tirana Albania.

Shërbimi i informacionit përgjigjet në gjuhën italiane dhe në shqip, duke kontaktuar me numrat e renditur në të djathtë.

 

E-mail (email)

Për të kontaktuar Albacall Sh.A nëpërmjet postës elektronike, përdorni një nga kutitë në ngjyrë blu, duke përzgjedhur në bazë të nevojave tuaja.

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Për kontakte tregtare me klientë dhe furnizues
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Për kontakte me DPO
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Për dërgim dhe kërkesë faturash
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Për të gjitha kërkesat e tjera

Harta